Izjava o varstvu osebnih podatkov

Splošne določbe

Izobraževalni center Memory d.o.o. se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju osebnih podatkov uporabnikov v okviru spletnega mesta Izobraževalni center Mmeory d.o.o, ki vključuje vse spletne strani in podstrani Izobraževalnega centra Memory (https://www.memory.si) in vse vključene storitve (v nadaljevanju spletno mesto IC Memory), ki jih upravlja IC Memory, ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta IC Memory. Kot upravljavec spletnega mesta IC Memory, si IC Memory pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta IC Memory preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.


Zbiranje in obdelava osebnih podatkov


Prijava na obrazce na spletnih mestih IC Memory


Pri prijavi na dogodke in dejavnosti oziroma povpraševanju po več informacijah o določeni tematiki na spletnem mestu IC Memory se poleg vaše IP številke zbirajo vaši osebni podatki, kontaktni podatki in ostali podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-2) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. V primeru uporabe spletnega mesta IC Memory se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja z Izjavo o varstvu podatkov. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta IC Memory ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta IC Memory.

Izobraževalni center Memory tako zbrane podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec, obdeluje za namene, za katere jih kot uporabnik spletnih mest IC Memory posredujete (klasično, elektronsko in telefonsko komuniciranje in obveščanje, pošiljanje informacij, gradiva in vabil na dogodke IC Memory, prijave za vpis, interne statistične obdelave, segmentacije, analize in priprave poročil). Podatki o vaši prijavi se shranjujejo in obdelujejo, dokler se pisno ne odjavite od storitve obveščanja po e-pošti prek spletnega mesta IC Memory ali na e-naslov koper@memory.si ali dutovlje@memory.si.


Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov in informacije


Kot uporabnik spletnih mest IC Memory lahko kadarkoli (z odjavo na spletnem mestu IC Memory ali neposredno na e-naslov koper@memory.si ali dutovlje@memory.si pisno zahtevate, da IC Memory trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. IC Memory se zavezuje, da bo najkasneje v petnajstih dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih prek spletnih mest IC Memory, ki se nanašajo na vas (npr.: zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije) pošljite na na e-naslov koper@memory.si ali dutovlje@memory.si. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov.


Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam


IC Memory se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu IC Memory, brez izrecnega soglasja uporabnika ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.


Vašo zasebnost varujemo


IC Memory se zaveda, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato seobvezuje, da bo podatke uporabnikov skrbno varovala in zaščitila pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnih mest IC Memory bo varovala v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-2, Uradni list RS, št. 163/22) in s to izjavo o varstvu osebnih podatkov.


Kot upravljavec spletnih mest IC Memory, si podjetje pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov podjetje dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Vse spremembe bodo objavljene na spletnem mestu www.memory.si


Piškotki


Na spletnih mestih IC Memory uporabljamo piškotke za pravilno delovanje storitev in boljšo uporabnikovo izkušnjo. IC Memory spoštuje vašo zasebnost in se obvezuje, da bo podatke uporabnikov varovala v skladu z veljavno zakonodajo. Kot uporabnik spletnih mest IC Memory lahko piškotke kadarkoli sprejmete ali jih zavrnete. Če ne želite sprejemati piškotkov, nastavite svoj brskalnik tako, da izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


Kako upravljati in onemogočiti piškotke na osebnem računalniku:


Shranjevanje piškotkov je pod vašim popolnim nadzorom, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabljate, hranjenje piškotkov omejite ali onemogočite.


Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.


Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran:


• IME PIŠKOTKA: _ga

• OPIS: Statistika ogledov spletne strani

• STORITEV: Google Analytics

• DOBA HRANJENJA: 2 leti

• IME PIŠKOTKA: _gid

• OPIS: Statistika ogledov spletne strani

• STORITEV: Google Analytics

• DOBA HRANJENJA: 1 dan

• IME PIŠKOTKA: _gat

• OPIS: Omejevanje zahtevkov, ki se pošiljajo na Google Analytics. Ne zbira nobenih osebnih

informacij.

• STORITEV: Google Analytics

• DOBA HRANJENJA: 1 minuta


Pravno obvestilo za spletne strani


Imetnik avtorskih pravic vseh besedil, fotografij in drugih oblikovalskih gradiv, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno mesto www.memory.si, je lastnik spletnega mesta ali pa so zanje od avtorjev pridobljene ustrezne pravice za njihovo uporabo. Vse pravice so pridržane. Uporabnik spletne strani lahko vsebine na www.memory.si uporablja izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo. Kopiranje, reproduciranje in distribuiranje vsebin spletnega mesta v komercialne namene je prepovedano.